Icehearts happyevent
Kyllä, haluan tukea tätä tapahtumaa
Yritys Yksityishlö

Flamingo Hair Spa järjestää 29.8. liikkeessään hyväntekeväisyyspäivän, jonka aikana kaikki hiustenleikkauksista kertynyt tuotto lahjoitetaan suoraan tukemaan Iceheartsin lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työvälineenä toimii joukkueurheilu.

Syrjäytymisvaarassa olevat nuoret pääsevät osaksi yhteistä joukkuetta, jotta mahdollisimman moni lapsi saisi mahdollisuuden harrastaa ja tuntea olevansa osa yhteisöä.

Tällä hetkellä Icehearts-joukkueita on 37 kappaletta kymmenellä eri paikkakunnalla. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. Sen päätavoitteena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää sosiaalisia taitoja ja luoda lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden.

Icehearts-kasvattaja tekee tiivistä yhteistyötä sosiaalitoimen ja opetustoimen kanssa lapsen hyväksi.

Hyväntekeväisyyspäivä järjestetään yhdessä voittoa tavoittelemattoman hiusalan hyväntekeväisyysjärjestö @Hiuksilla Hyvää sekä KHL-seura Helsingin Jokereiden kanssa.

Kampanjaa mukana on tukemassa tukemassa KHL-seura Helsingin Jokerit. Jokereiden KHL-pelaajat ovat fanien tavattavissa liikkeessäämme klo 15 eteenpäin.

– Tommi Kivistö ja Tomi Mäki (klo 15:00)
– Antti Pihlstörm ja Juho Ratilainen (klo 16:00)

Ajan voi varata etukäteen netistä: https://www.varaaverkossa.fi/places/flamingo-hair-spa-196

TAPAHTUMAN TIEDOT:

Aika: 29.8.2018

Paikka: Flamingo Hair Spa

Kerätty summa yhteensä: 1122€

YHTEISTYÖSSÄ:

X

Menu

Haku:

Lahjoita
Luo tapahtuma
Lahjoita
Lahjoita
Lahjoita
Luo tapahtuma